Toiminta

KokouksessaTUS kokoontuu avoimiin kokouksiinsa noin 10 kertaa vuodessa. Kokouksemme ovat kuitenkin kaikkea muuta kuin tylsän järjestöbyrokratian läpikäyntiä. Pääosan ajasta vie kokousisännän alustus sekä sitä seuraava monipuolinen ja usein värikäskin keskustelu. Ei myöskään kannata unohtaa joskus kiihkeäksikin menevää pohdintaa suomalaisen yhteiskunnan ja puolueen tilasta, joista on joskus saatu lukea jopa valtakunnan mediassa.

Kokousten lisäksi järjestetään epämuodollisia kesätapaamisia, joko piknikin tai kesäterassin merkeissä. Kaikki tilaisuutemme ovat avoimia kaikille jäsenille tai sellaiseksi haluaville – rajoitteita voi aiheuttaa vain kokouspaikan koko.

Kevät- ja syyskokoukset ovat sääntömääräisiä kokouksia, joissa muun muassa valitaan johtokunta (syyskokous) ja vahvistetaan toimintakertomus ja tilinpäätös (kevätkokous). Näihin voivat kaikki jäsenet tulla paikalle ennakkoon ilmoittautumatta. Myös näissä kokouksissa pääosan ajasta vie kuitenkin asiakeskustelu byrokratian ja junttaamisen sijasta.

Kokouksista saat tiedon sähköpostilistan kautta, joten on tärkeää pitää sähköpostiosoite ajantasalla. Sen vaihtumisesta voit ilmoittaa joko puheenjohtajalle tai johtokunnan sihteerille.
Terassilla